Bu Blogda Ara

11.9.07

E-Kontör Hemde Taksitle ??

Güvenilir bir ortamda hiçbir üyelik ücreti ödemeden ister kendinize ister yakınınıza dilediğiniz operatöre anında kontör yüklemesi yapabilirsiniz.

Tüm kontörlerde 6 taksite varan taksitlerle kontör satın alımı yapabilirsiniz.

Sitemizden Kontör ve Cep telefonu kredi kartı ile satın alabilmektesiniz.

Sms hizmetini kullanarak kendi numaranız ile bireysel ya da toplu sms gönderebilirsiniz.

GÜVENLİK

İnternet Üzerinden Alışverişlerde Kredi Kartı Güvenliğini Nasıl Sağlıyorsunuz?
Sitemizden işlem yaptığınızda, işlem yaptığınız kredi kartınızın sadece ön tarafındaki 12 haneli numara sistemimizde tutulmaktadır. Geriye kalan bilgiler ( Kredi kartınızın ön tarafındaki son dört rakam, kartınızın son kullanma tarihi ve güvenlik kodu) her işleminizden önce sizden tekrar istenir. Böylece tüm bilgileriniz için maksimum güvenlik sağlanmış bulunmaktadır.
Sayfamız SSL Güvenlik Sistemi ile korunmaktadır. SSL (Secure Socket Layer) Güvenlik sistemi sayesinde bilgileriniz bize gönderilirken şifrelenmekte ve internetteki diğer kullanıcıların erişimi engellenmektedir. SSL Güvenlik sertifikamıza sayfamızdan da erişebilirsiniz.

Kredi Kart Bilgilerim Sisteminizde Kayıtlı Kalacak Mı?
Hayır, sizlerin güvenliği için kredi kartınızın sadece 12 haneli numarası bizde kayıtlı kalacak. Kredi kartınızın son 4 hanesi, son kullanma tarihi ve CVV (Kartınızın arkasındaki son 3 rakam) her işleminizde sizden istenecektir ve sistemlerde kayıtlı kalmayacaktır.

http://e.telekontor.com






Hiç yorum yok:

İlgili Yazılar

Related Posts with Thumbnails