Bu Blogda Ara

13.9.13

Rüzgar ve Güneş

Bir gün Güneş ve Rüzgar, hangisinin daha güçlü olduğu konusunda tartışmaya başlamışlar. rüzgar. 
- "Ben daha güçlüyüm ve bunu sana ispatlayacağım" demiş.

- "Şuradaki üstünde palto olan yaşlı adama bak. Bahse girerim o paltoyu üstünden senden çok daha çabuk sokup alabilirim." 

Bu denemeye razı olan güneş bir bulutun arkasına gizlenmiş ve rüzgar bir fırtına gücüyle esmeye başlamış. Ancak rüzgar şiddetini ne kadar artırırsa yaşlı adam da paltosuna o kadar sarınmış. Sonunda rüzgar pes edip durmuş ve güneş bulutun arkasından çıkarak yaşlı adama sıcacık gülümsemiş. Bunu gören yaşlı adamın yüzünde bir mutluluk belirmiş  paltosunu çıkarmış

 İddiayı kazanan güneş rüzgara; 

"Dostluk ve Naziklik her zaman haşinlik ve zorbalıktan daha güçlüdür..." demiş.

1 yorum:

huseyincansayin dedi ki...

Çogu insan vaktinin yarisini gazetedeki is ilanlari na bakarak ya da nasil bir is yapacagini düsünerek geçirir. Is arayanlar ya da ek is yaparak daha fazla para kazanmak isteyenler için sitemizde her gün yeni is ilanlari yayinlanmaktadir.
Evden çalismak isteyen ev hanimlarina ya da parttime çalismak isteyen ögrencilere uygun onlarca ek is ilanini sitemizde gün içinde bulmaniz mümkündür. Sitemizde evde ek isisteyenler için siparis usulü yapabilecekleri ya da internette birkaç saat harcayarak organize edecekleri isler mevcuttur.
Ek is imkani bulamayanlarin özellikle sitemizdeki ilanlara göz atmalari gereklidir. Isinden ayrilan kisilerde sitede için çok sayida sigortali is ilanini ve basvuru sartlarini bulabilirler.

İlgili Yazılar

Related Posts with Thumbnails